Kwalificatie F1 Ziggo

Presentator Rob Kamphues en voormalig F1-coureur en analist Robert Doornbos. Ziggo heeft de exclusieve.


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365

Kwalificatie op zaterdag 4-12 om 1700 uur.

Kwalificatie f1 ziggo. Toptalenten vechtend voor glorie. Ziggo klanten kijken gratis naar alle vrije trainingen de kwalificatie op zaterdag en de race op zondag. Ziggo Sport GP van Oostenrijk.

Hamilton na de kwalificatie van de GP van België. De kwalificatie wordt van zaterdag naar zondag verplaats en vindt vanaf 0300 uur Nederlandse tijd plaats. De voorbeschouwing op de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan op Ziggo begint om 1315 uur Nederlandse tijd.

Ricciardo na de kwalificatie van de GP van België. Het Formule 1 seizoen staat met 23 raceweekenden weer voor de deur. Race op zondag 5-12 om 1700 uur.

De uitzending begint om 1415 uur. Elke Grand Prix weer zie je alle vrije trainingen de kwalificatie en natuurlijk de race in zijn geheel live op Ziggo Sport. Als gevolg van de weersomstandigheden vervalt de derde vrije training.

1500 uur Nederlandse tijd. De race vindt enkele uren na de kwalificatie plaats. Vier zijn er ook te zien op het in Nederland voor bijna iedereen te ontvangen RTL Duitsland.

Verstappen na de kwalificatie van de GP van België. Uiteraard maakt Ziggo Sport de F1 en F2-races ook beschikbaar op Ziggo Sport Totaal. 3 tm 5 december.

Samenvatting zaterdag 28 augustus. Laatste horde voor het hoogste podium. Samenvatting zaterdag 28 augustus.

F1 GP van Abu Dhabi met. Zo hoef je geen moment te missen van je favoriete sport. Kwalificatie op zaterdag.

Daar zie je ook gegarandeerd alle vrije trainingen de kwalificatie en de racebeelden van elke Formule 1 Grand. Als Formule 1-fan zit je dit seizoen goed bij Ziggo. Kan Max Verstappen meedoen om P1.

10 tm 12 december. Mocht de kwalificatie niet door kunnen gaan dan is het klassement van de tweede vrije training leidend voor de startposities bij de race. In Formule 1 Café kijk je bovendien elke vrijdagavond om 2230 uur vooruit op het raceweekend.

Live bij Ziggo Sport op kanaal 14. Samenvatting van de kwalificatie op het circuit van Hongarije. F1 GP van Saudi-Arabië met.

Race op zondag 12-12 om 1400 uur. Op zondag 1 augustus 1500 uur wordt er op het circuit van Hongarije gereden. Aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen kijk je de klok.

Wil je nog meer Formule 1 zien. Hoogste klasse in de autosport. Schakel dan over naar Ziggo Sport Totaal inclusief F1 TV Pro hét.

Want op Ziggo Sport kanaal 14 volg je alle vrije trainingen en kijk je altijd live naar de kwalificatie op zaterdag. Kijk alle grands prix van het Formule 1-seizoen 2021 live bij Ziggo Sport. Uiteraard exclusief op kanaal Ziggo Sport 14.

Op de kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn tijdens de trainingen kwalificaties en races extra beelden te zien. Lara 22 sterft nadat ze op ziekenhuisvloer op hulp moest wachten. Harde klap voor Bergwijn.

Kwalificatie F1 Grand Prix van Portugal Tijden welke tv-zender en meer casper_bekking. Presentator Rob Kamphues en analist Robert Doornbos bespreken in de. Wie wint de race om de pole-position en vanaf welke plekken starten de andere Formule 1-coureu.

Kwalificatie op zaterdag 11-12 om 1400 uur. Bij de kwalificatie neemt The Voice of Formule 1 Olav Mol het stokje over van Jack Plooij. Van de GP van Bahrein tot aan de GP van Abu Dhabi zendt Ziggo het hele seizoen uit in 4K-kwaliteit.

Mol zit langs de baan en ziet elk detail. Wat heb je nodig om de Formule 1 haarscherp in 4K te beleven. Formule 1 kijken op tv in Nederland kan alleen via Ziggo de sport is niet via het openbare net te bewonderen.

En met F1 TV Pro in het pakket zie je live-feeds van de pitlane onboard cameras lap times en een driver tracker. Krijg je geen genoeg van Formule 1. Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wil missen.

Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wil missen. Samenvatting zaterdag 28 augustus. Ziggo zendt de kwalificatie voor de Formule 1-race in Hongarije zoals gebruikelijk live uit.

Alle Formule 1-races zijn live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Hij weet als geen ander de spanning op te bouwen in de race om pole position.


Ziggo Sport Racing


Live Kwalificatie Formule 1 Gp Spanje 2021 Racingnews365


Ziggo Sport Racing


Pin Pa Max Verstappen Red Bull Formule 1


Pin By Bryan Papp On Formula Una One Formula 1 Formula One Watch F1


Ziggo Sport Racing


Inj6p3y3uws87m


Max Verstappen Store Bestaat 3 Jaar


Uitslag Kwalificatie Formule 1 Gp Azerbeidzjan 2021 Racingnews365


Nederlanders Kunnen In 2022 Formule 1 Kijken Via Het Zweedse Viaplay



Uitslag Race Formule 1 Gp Monaco 2021 Racingnews365


Bekijk De Formule 1 Kalender Van 2019 De Vrije Trainingen Kwalificaties En Races Zie Je Live Bij Ziggo Sport Gratis Voor Ziggo Kl Formule 1 Grand Prix Racen


Ryfok0hleutzgm


Red Bull Racing Podcast Max Verstappen Red Bull Racing Red Bull Bull


Pin Van Kira Op Formule 1 Monaco Grand Prix Monaco Grand Prix


Max Verstappen Kleurplaat Kleurplaten Pics Idee


Kwalificatieresultaten Gp Portugal


Svqoa32zdbw1lm

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kwalificatie F1 Ziggo"

Posting Komentar